N00118 | Prostorný byt 3+kk se 2 balkony a sklepem, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

Dřevčická, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav 

8 340 000 Kč

Představte si bydlení, kde každý den začíná výhledem na klidné okolí, kde luxus se snoubí s pohodlím a kde se z domova stává místo, kde chcete trávit každý volný moment. Právě takovou příležitost nabízíme exkluzivně ve vyhledávané lokalitě Brandýsa nad Labem.

Byt o dispozici 3+kk s vnitřní podlahovou plochou 95 m2 + dva balkony o ploše 8 m2 a 4 m2 se nachází ve druhém patře dvoupatrového domu + bezpečný suchý sklep 4 m2 v suternénu domu. Tento byt s ideální dispozicí Vám nabídne díky své poloze na kraji města i nevšední klid a soukromí.

Stav objektu je perfektní, což zajišťuje bezproblémové bydlení hned od prvního dne. Interiér bytu prošel nedávno rekonstrukcí, během které byla instalována nová luxusní koupelna a WC, která zaručeně uspokojí i ty nejnáročnější požadavky na komfort a design. Dům, ve kterém se byt nachází, je známý svou poklidnou atmosférou a přátelskými sousedy, což umocňuje pocit domova.

Důležitou výhodou je i světlý charakter bytu, který je díky své orientaci a velkým oknům plný slunečního světla po celý den. Příjemnou atmosféru dotvářejí luxusní dřevěné podlahy, které perfektně doplňují celkový dojem z bytu.

Bydlení v této lokalitě nabízí skvělou kombinaci klidného života s rychlým přístupem k městské infrastruktuře. Vše, co potřebujete pro život, najdete v dosahu ruky – obchody, školy, zdravotnická zařízení i příjemné kavárny a restaurace. Přírodní a rekreační oblasti v okolí zas poskytují bohaté možnosti pro volnočasové aktivity a relaxaci.

Tento byt představuje ideální spojení funkčnosti, luxusu a klidného bydlení. Pokud hledáte místo, které bude Vaším bezpečným přístavem, kde načerpáte energii a budete se cítit skutečně doma, pak je tento byt tou pravou volbou pro Vás.

Neváhejte se na mě obrátit pro více informací či domluvení prohlídky. Těším se, že Vám budu moci tento nádherný byt představit osobně. Staňte se součástí přátelské komunity v Brandýse nad Labem a zažijte bydlení, o jakém jste vždy snili.
Dispozice bytu 3+kk
Podlaží v domě 4
Počet podlaží v domě 4
Celková podlahová plocha 111 m2
Druh objektu cihlová
Stav objektu velmi dobrý
Vlastnictví družstevní
Druh bytu V nájemním domě (činžovním)
Balkón 12 m2
Sklep 4 m2
Umístění objektu klidná část obce
Doprava vlak; dálnice; silnice; MHD; autobus
Elektřina Elektro - 230 V
Voda Voda - rozvod studené a teplé vody
Telekomunikace Internet
Topení Ústřední - dálkové
Odpad Kanalizace
Energetická náročnost budovy C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti budovy 117 kWh/m²
Energetický ukazatel
podle vyhlášky
č. 78/2013 Sb.

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Ing. Stanislav Durchánek

Telefon: 775 636 982
E-mail: Stanislav@Durchanek.cz

Kontaktní formulář