N00128 | Pronájem kanceláře 30,4 m2, Praha 8-Karlín, ul. Thámova, 2 min od metra Křižíkova

Thámova, Praha 8, Praha 

9 728 Kč (za měsíc)

+ služby a energie včetně DPH 5885 Kč

K pronájmu je Vám k dispozici kancelář o ploše 30,4 m2, Praha 8-Karlín, 2 minuty chůze od metra B - Křižíkova, ul. Thámova. Kancelář je situována ve 2. patře kancelářské budovy a bude pronajímána jako nevybavená nábytkem. V kanceláři jsou 2 velká velké industriální okna a plovoucí podlaha.

K dispozici je nonstop vrátnice, na patře je společná kuchyňka a oddělené WC pro dámy i pány. Přípojka k internetu přes kabel nebo telefonní linku. Možno zřídit sídlo firmy.

V ulici Thámova je možné parkování na modrých zónách nebo po zaplacení krátkodobého parkování přes parkomat.

Pro více informací nebo termín prohlídky kontaktujte prosím makléře.
Plocha 30 m2
Druh objektu cihlová
Stav objektu velmi dobrý
Druh prostor Kanceláře
Umístění objektu centrum obce
Doprava silnice; MHD
Komunikace asfaltová
Elektřina Elektro - 230 V
Telekomunikace Internet
Plyn Plynovod
Topení Ústřední - plynové
Odpad Kanalizace
Energetická náročnost budovy E - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti budovy 170 kWh/m²
Energetický ukazatel
podle vyhlášky
č. 78/2013 Sb.

Prodávající makléř

Pronájem krásného bytu o velikosti 110 m2 s terasou, velkou zahradou a garáží v blízkosti metra. Nabízíme k pronájmu krásný byt v ulici U Nikolajky. Byt má velkou vstupní halu. Pronajímá se zařízený značkovým nábytkem. V kuchyně naleznete kuchyňskou linku Sýkora s kvalitními spotřebiči značky Miele a Kuppersbusch. Obývací pokoj je zařízen Natuzzi sedačkou. Nadstandartně velká ložnice, kde je krom postele velká šatní skříň a spousta úložného prostoru. Další menší ložnice má vestavěnou skříň. Z obývacího pokoje je výstup na zahradu, která skýtá prostor pro příjemné posezení. Zahrada je dostatečně velká pro trampolínu i nadzemní bazén. Koupelna disponuje sprchovým koutem i vanou. V bytě jsou dvě WC, jedno v koupelně, další samostatně. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Podlahy jsou kryty parketami. Byt má videotelefon. Vjezd do garáže je na dálkové ovládání. Výhodou je velmi klidná lokalita, v blízkosti parku a dochozí vzdálenosti na metro, zdravotnické středisko a nákupní centrum Nový Smíchov.

Ing. Stanislav Durchánek

Telefon: 775 636 982
E-mail: Stanislav@Durchanek.cz

Kontaktní formulář